Nikon tutvustab suurepärast COOLPIXi mudelit P7000

By in
525

Kaamera, mis seab uued reageerimise, vähese valguse ja käsitsijuhtimise standardid.

Amsterdam, 8. september 2010 – Nikon Europe tutvustab täna uut ülivõimsat COOLPIXi mudelit P7000, mis seab kvaliteetsele pildistamisele uue võrdluspunkti diskreetses ja stiilses välimuses. Fotograafide seas läbi viidud põhjaliku uurimuse tulemusena selgus, et COOLPIX P7000 tagab suurepärased pildid vähem heidutavas vormis kui SLR-i puhul.

Mudeli P7000 puhul tagavad suurepärase pildikvaliteedi 7,1-kordse suumiga NIKKORi lainurkobjektiiv, mis annab 28–200 mm ulatuse (võrdne 35 mm formaadiga), optiline stabiliseerimine (VR), kaks ED-klaasist elementi ja Nikoni uhiuus pilditöötlussüsteem EXPEED C2. 10,1-megapiksline 1/1,7-tolline pildiandur hõlbustab suurt dünaamilist ulatust ja töökindlust vähese valguse korral ning suure eraldusvõimega 7,5 cm (3-tolline) LCD-ekraan (920-kilopunktine) aitab kaasa kompositsioonis, filmimisel ja taasesitusel.

Mark Pekelharing, Nikon Europe B.V tarbijatoodete tootejuht: „COOLPIXi mudel P7000 sisaldab SLR-kaamerate täiustatud funktsioone ja ergonoomikat, mis teevad sellest ülimalt kompaktse valiku SLR-kaamerate kasutajatele ja professionaalsetele fotograafidele, kes soovivad diskreetse ja tundliku reaktsiooniga kõrgkvaliteetseid pilte. Meie professionaalsed kliendid on aidanud meil teha otsuseid funktsioonide kohta ja tulemused räägivad enda eest: suurepärase kvaliteediga pildistamine – kõikjal.”

Üksnes parimad pildid

Parima pildikvaliteedi kindlustamiseks on kaameral P7000 muljetavaldav tehnoloogia suure 1/1,7-tollise anduri ja pilditöötlussüsteemiga EXPEED C2, mis tagavad suurepärase toimivuse vähese valgusega tingimustes ja videote salvestamisel. 7,1-kordse suumiga NIKKORi lainurkobjektiivil on kaks ED-klaasist elementi, et vähendada kromaatilist aberratsiooni ja värvivarje suurematel fookuskaugustel. See sisaldab ka sisseehitatud ND-filtrit säritusvalikute avardamiseks väga eredates tingimustes.

Kaameral P7000 on lai tundlikkusvahemik ISO 100-st kuni 3200-ni, mis on laiendatav Hi 1-ni (võrdne ISO 6400-ga). Madala müratasemega öörežiim tagab head tulemused ka eriti vähese valgusega tingimustes (nt küünlavalgel) ja müravähendamise reguleerimisfunktsioon võimaldab fotograafidel toime tulla müra mõjuga piltidel.

Olukordades, kus õige seade valimine on keeruline, tagab D-Lighting automaatselt piltide loomulikkuse, säilitades kõrge kontrastiga valgustingimustest põhjustatud alasäritatud varjud. Nikoni auhinnatud digitaalpeegelkaamerate tehnoloogial põhinevate COOLPIXi kaamerasiseste pildikontrollide abil saab kasutaja vastavalt isiklikele eelistustele hallata kaamera töötlust ja tänu uutele kahveldusfunktsioonidele saab fotograaf teha sarjasid veidi erinevate seadetega, millel on erinev säritus, ISO-tundlikkus või valge tasakaalustamine, ning valida selle, mis sobib kõige paremini mõeldud efektile. LCD-ekraanil saab kuvada ka äsja lisatud virtuaalse horisondi, mis tagab kaamera asendi täpse joonduse.

Täiustatud salvestus ja taasesitus

Mõnedel juhtudel ei piisa vaid piltide tegemisest, seega on COOLPIX P7000 varustatud ka videote salvestamise (720p) funktsiooniga. Stereoheli saab samaaegselt salvestada sisseehitatud mikrofoni abil ja mikrofoni pesa abil saab kasutada ka välist mikrofoni. Ülisuure 7,5 cm (3-tolline) ülikõrge eraldusvõimega (920-kilopunktine) LCD-ekraan pakub piltide vaatamiseks peaaegu 100%-list sRGB värviruumi ja optiline pildiotsija hõlmab diopteri reguleerimist. Lisaks sellele võimaldab HDMI-port välistel HD-näidikutel kohest jagamist.

Tänu mudeli P7000 kaamerasisesele redigeerimisele on kasutajal oma piltide üle täielik kontroll. Tonaalsuse taseme teave on kuvatud histogrammil ning särituskompensatsiooni, ava, katiku kiirust ja ISO-tundlikkust saab valguse, varjude ja keskastme tonaalsuse kinnitamisel iga minut reguleerida.

Need, kes soovivad oma pilte vaadata personaalarvutis või Maci arvutis, saavad pildid salvestada täiustatud NRW+ (COOLPIX RAW) formaadis, mis pakub tihendamata digitaalset „negatiivi”, võimaldades täpsemat redigeerimist. NRW+ failid ühilduvad Nikoni tarkvaraga ViewNX 2 ja ka valikulise pildi redigeerimise tarkvaraga Capture NX2.

Lihtsad toimingud kõikjal.

Kaamera P7000 on kujundatud neile, kes soovivad tuttavate Nikon DSLR-i kaamerate nuppude ja sõrmistike ning nende paigutusega (nt käsuvaliku sõrmistik ja automaatse särituse lukustuse / automaatse teravustamise lukustuse nupp) oma pildistamise üle täielikku kontrolli. Mudelil P7000 on ka „analoogretro“ sõrmistik, millega saab hallata säritusaja kompensatsiooni tasemeid EV sammudega 1/3. Enamkasutatavate funktsioonide käsitsijuhtimise juurde saab kiirmenüü sõrmistiku kaudu. Kasutajaseade funktsiooni abil saavad kasutajad lülitada suumiasendi eelseadete fookuskaugusele nagu vahetatavaid objektiive kasutades. Iga suumiasendi seadeid saab kohandada ka vastavalt kasutaja soovidele. Suumimälu funktsiooniga saab ühe vajutusega lülituda mis tahes fookuskauguse seadele, kasutades uut käsirežiimi sõrmistikku.

Kompaktne süsteemikaamera

COOLPIX P7000 on i-TTL-iga ühilduvate Nikoni tunnustatud kiirvälkudega, uue lainurkkonverteriga WC-75A 21 mm ekvivalentsele vaateväljale ja infrapuna-kaugjuhtimispuldiga ML-L3. P7000 sisaldab tarkvara ViewNX 2, pika tööeaga akut MH-24 ja laadijat EN-EL14. Kaamerat saab täiustada välise mikrofoni abil (pole saadaval Nikonis). Kaamera kaitsmiseks on saadaval kandekott (CS-P06).

P7000 tuleb müügile soovitatava jaemüügihinnaga 8990 krooni.

EXPEED C2

Originaalne pilditöötlussüsteem EXPEED hõlmab Nikoni pika tegutsemisaja käigus arendatud asjatundlikkust ja tehnoloogiat. Nikoni uuendatud süsteemi uusim areng – EXPEED C2 laiendab pildistamise võimalusi täiustatud videote salvestamise, suurema tundlikkusega toimivuse ja maksimaalse pildikvaliteediga. EXPEED C2 suurendab anduri toimivust selgete ja loomutruude piltide ja videote tagamiseks, millel on eredad värvid, vähendatud müra ja sujuvad tonaalsuse üleminekud.

ViewNX 2

ViewNX 2 on universaalne tarkvarapakett, mille abil saavad kasutajad liikumatuid pilte ja videoid kiiresti importida, sirvida, redigeerida ja jagada. ViewNX 2 tarkvara on kasutajasõbralik pakett mitmete erinevate funktsioonidega, mis on täiuslikumad kui need, mida tarnitakse osana personaalarvuti operatsioonisüsteemist. Lisatud on uued täiustatud video redigeerimise funktsioonid, mis on üle võetud otse Nikoni tunnustatud DSLR-idelt, andes kasutajatele võimaluse klippide trimmimiseks ja liikumatute piltide muutmiseks võrratuks filmitud materjaliks. Tarkvarapakett ViewNX 2 on kaasas kõikidel Nikoni kaameratel ja selle saab ka tasuta alla laadida.

Nikoni teenus my Picturetown

Nüüd saate oma pilte turvaliselt hoida teenuse my Picturetown abil. See on Nikoni võrgusolev digitaalfotode tasuta salvestus- ja jagamisteenus. Jagage sõpradega oma väärtuslikke fotomälestusi ja organiseerige neid võrgusolevates kogumikes. Tuhandete mälestushetkede talletamiseks on teie käsutuses 2 GB vaba ruumi ja kui soovite talletada rohkem pilte, saate oma liikmelisuse värskendada igal ajal Kuldkonto tasemele.

 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply