Uus Nikon D3100 — kaunite piltide ja FullHD-videote teejuht

By in
540

Amsterdam, Holland, 19.08.2010. Nikon tutvustab digitaalset peegelkaamerat D3100 — lihtsalt kasutatav D-SLR koos FullHD videoga.

Jordi Brinkman, Nikon Europe’i tootejuht, räägib: „D3100 on 14,2 megapiksliga, FullHD video, reaalaja vaate, uute automaatse teravustamise režiimide ja parandatud ergonoomikaga Euroopa enimmüüdud D-SLR-i D3000 ajakohastatud mudel. Nagu D3000-l on ka sellel populaarne juhendirežiim, mis kuvab teile näidispilte, mida saate saavutada teatud seadetega, nt siis, kui soovite muuta säriaega või ava. See on ideaalne kaamera peredele, kes soovivad jäädvustada kõik olulised hetked suurepärase kvaliteediga, ilma seadete pärast muretsemata”.

Peredele sobilik imelihtsalt kasutatav peegelkaamera

D3100 on loodud uustulnukatele D-SLR-i fotograafias. Sobib just noortele peredele, kes soovivad teha kauneid pilte, ilma et peaksid muretsema keerukate funktsioonide pärast. Automaatsete seadete ulatus tähendab, et kaamera teeb kogu keeruka töö nagu see toimub kompaktkaameras: reaalaja vaade ja stseeni automaatne valija valivad režiimi, mis vastab teie pildistamissituatsioonile. Stseenituvastus tagab stseeni analüüsides ja kaamera seadeid optimeerides teravad kujutised vahetult enne katiku vabastamist. Juhendirežiim juhendab teie sammhaaval läbi protsessi, kuidas saada just sellist pilti, nagu soovite.

11-punktiline automaatse teravustamise süsteem kindlustab, et kõik on fookuses ja tagab nõelteravad pildid ka kõige põgusamate näoilmete või liigutuste jäädvustamiseks. Ere pildiotsija tagab, et saate jäädvustatavat pilti täpselt, kiirelt ja lihtsalt vaadata ja teravustada. Reaalaja vaatega stseeni automaatne valija on intuitiivne ja tuttav viis piltide tegemiseks. See on kasulik nendele, kes on kasutanud vaid kompaktkaamerat ja selle abil on lihtne luua pilte LCD-ekraani kasutades. Stseeni automaatne valija valib stseeni jaoks parima režiimi ja jäädvustamiseks parima objekti. Täisaja servoteravustamise režiim (AF-F) hoiab objektid fookuses ilma, et peaksite päästikule vajutama. Reaalaja vaade tuvastab korraga kuni 35 nägu ja isegi, kui inimesed kaadris olles liigutavad, jätkab kaamera nende jälgimist ja teravustamist.

Oivalised pildid igas situatsioonis

14,2 megapiksline CMOS-pildiandur, uus võimas EXPEED 2 töötlusmootor ja lai valik NIKKORi objektiive toovad võrratute detailidega suurepärased pildid kus iganes viibite ja mida iganes teete. Sellel on ISO 100-3200 tundlikkus efektiivse ISO suurendamisega kuni 12800. See vähendab märkimisväärselt häguste piltide ohtu eriti energiliste laste või terve pere pildistamisel grilliõhtul.

FullHD video kogu perele

Lihtsalt juurdepääsetavat video salvestamise nuppu kasutades saate hetkega D3100 videorežiimi sisse lülitada. D-video funktsiooni abil saate salvestada suurepäraseid heliga FullHD videoklippe. Kaamera suur pildiandur ja kõrge ISO-tundlikkus tagavad erakordse pildikvaliteedi. Kinoefektide loomiseks saab kasutada erinevaid NIKKORi objektiive. Kaamerasiseseid klippe saate lihtsalt muuta kustutades stseene, või salvestada teatud kaadreid liikumatute piltidena — miski ei jää pere fotoalbumisse jäädvustamata. D3100 on HDMI-ga ühilduv, seega saate oma kaamera ühendada HD-teleriga, et vaadata filme otse diivanilt.

Juhend suurepäraste fotode tegemiseks

Uustulnukatele D-SLR-ides annab intelligente ja täiustatud juhendirežiim (nagu ka D3000-l) samm-sammulisi kaamera seadete muutmise juhiseid. Lisaks sellele, et saate sellise pildi, nagu soovite, mõistate ka seda, kuidas see saavutati, et saaksite oma fotograafiaoskusi lihvida. Saate vaadata isegi näidispilte, mida igalt seadelt oodata, näiteks kui muudate ava või säriaja seadeid.

Ükski hetk ei jää tabamata

D3100 on oluline seade igal pereüritusel või väljas veedetud päeval. Kaamera laiahaardeline tehnoloogia ja tugev väline osa suudab sammu pidada iga väljasõiduga ja mida iganes teete. Tänu kompaktsele suurusele ja kergele korpusele on D3100 lihtne pakendada ja kaasas kanda kõikide unustamatute hetkede jäädvustamiseks.

Põhiomadused

• 14,2-megapiksline DX-formaadis CMOS-pildiandur. Kõrge piksline andur tagab piltide ja filmide suurepärased värvid ja detailid.

• Uus EXPEED 2 pilditöötlusmootor: tagab parema filmi salvestamise, suure tundlikkuse ja maksimaalse pildikvaliteedi. EXPEED 2 suurendab CMOS-anduri toimivust, mis tagab selged, loomutruud, eredate värvidega pildid, vähendab müra ja toob sujuvad värvitoonid suurepäraste fotode ja filmide tegemiseks.

• Suurem ISO- (100-3200) tundlikkus: laiendatav kuni 12 800-ni: siseruumides või kiiresti liikuvatest lastest tehtud pildid ei ole enam kunagi hägused ega tuhmid, isegi ilma välguta pildistamisel.

• Juhendirežiim: kergeim viis saada teada, kuidas teha suurepäraseid pilte ilma kasutusjuhendit lugemata.

• D-video – FullHD – (1920 x 1080) klipid: kaunite heliga FullHD videoklippide salvestamine ja võrratu kvaliteediga pildid suurema ISO-tundlikkusega. Kinoefektide saamiseks ja kaamerasiseste lihtsate muudatuste tegemiseks saab kasutada NIKKORi objektiive. HDMI ühilduvus tähendab, et saate oma HDTV-videoid vaadata HD-telerist.

• Reaalaja vaade uue automaatse teravustamise režiimi ja stseeni automaatse valijaga: reaalaja vaade pakub intuitiivset ja tuttavat viisi piltide tegemiseks ja see hõlmab stseeni automaatset valijat, mis valib automaatselt stseenile vastava parima režiimi. Automaatse teravustamise režiim hoiab objektid fookuses ilma, et peaksite päästikule vajutama.

• 7,5 cm (3-tolline) ekraan: suurepärane platvorm, kus jagada sõprade ja perega kauneid pilte ja videoid.

• 11-punktine automaatse teravustamise süsteem: kiire ja täpne automaatne teravustamine kindlustab teravaima pildi saamiseks selle, et kõik on fookuses.

• Aktiivne D-Lighting: ere päikesevalgus ei kaota enam kunagi ühtegi detaili. Valguse ja varju tasakaal säilib igavesti.

• Pildikontroll: võimaldab teil enne pildistamist seadistada piltide välimust ja meeleolu. Saate valida kuue seadistuse hulgast: standardne, ergas, neutraalne, ühevärviline, portree ja maastik.

• Kaamerasisese pildi ja video muutmine. Mida oodata personaalarvutilt? Viimistlemist, filtriefekte ja punasilmsuse korrigeerimist saab teha lihtsalt kaamerat käes hoides.

• Väike, kerge ja vastupidav. See on kõigi aegade väikseim ja kergeim Nikon D-SLR, seega saate selle lihtsalt üle õla visata, et igal sobival hetkel pilti või videot jäädvustada. Täiustatud ergonoomikaga on teil otsene juurdepääs katiku vabastusele, reaalaja vaatele ja videorežiimidele.

• Kahekordne sisseehitatud tolmu vähendamise süsteem: pildianduri puhastamise ja õhuvoo reguleerimise süsteem hoiab kaamera pildianduri tolmuvaba, tagades selged ja puhtad pildid.

• D3100-le on seotud uus tarkvara View NX2. See on pärinud ViewNX-i põhitoimingud, mis tagavad kasutuslihtsuse, sh täiustatud GUI ja lai valik lihtsalt kasutatavaid funktsioone, mille abil saate muuta nii pilte kui ka videoid.

   

Nikoni auhinnatud toodete kohta lisateabe saamiseks külastage aadressi www.europe-nikon.com

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply