PRESSITEADE: Nikon toob turule AF-S NIKKOR 24 mm F/1.4G ED: täiusliku lainurkobjektiivi

By in
510

Amsterdam, Madalmaad, 9. veebruar 2010 – Nikon Euroopa tutvustab täna kategooria juhtivat ülikiire avaga lainurkobjektiivi AF-S NIKKOR 24 mm F/1.4G ED. Professionaalseks reportaažiks ja maastikufotograafiaks mõeldud objektiivil on murranguline optika Nikoni oma klassi parimate FX-formaadis digipeegelkaamerate tarbeks.

Nikon Euroopa objektiivide, tarvikute ja tarkvara tootejuht Zurab Kiknadze räägib: Vaatamata NIKKORi suumobjektiivide, näiteks AF-S NIKKOR 24-70 mm f/2.8G ED auhindadele ja edule eelistavad paljud fotograafid töötada madala teravussügavuse ja ereda pildiotsijaga, mida võib leida kiire avaga objektiividel, ning oleme veendunud, et kõik fotoajakirjanikud võtavad selle tänuga vastu.

Uus NIKKORi optika

Objektiivil AF-S NIKKOR 24 mm F/1.4G ED on ainulaadne optika, mis pakub kõrgemat pildikvaliteeti minimaalsete moonutustega ja suurepärase servast nurgani teravusega, eriti suurema ava korral. Uus optika ühendab Nikoni eksklusiivse peegeldumisvastase nanokristallkatte, ED-klaasi ja asfäärilised läätse-elemendid ning pakub säravat ja kontrastset kujutist minimaalsete moonutuste ja hälvetega. F/1.4 ava ja üheksa labaga ümar diafragma aitavad luua kujutisi NIKKORi objektiividele omase hämmastava bokeh-efektiga.

Vaikne ja vastupidav

Objektiivil on spetsiaalne Silent Wave mootor, mis muudab automaatteravustamise sujuvaks ja vaikseks, ning hea vastupidavus tänu magneesiumit sisaldavale korpusele ja ilmastiku- ning tolmukindlale tihendusele ka kinnituskoha ümber. AF-S NIKKOR 24 mm F/1.4G ED objektiivi täiendavad spetsiaalne turvaline kate HB-51 ja pehme kott ning see jõuab müüki 16. märtsil 2010.

Tehnilised andmed

Fookuskaugus: 24 mm
Maks./min. ava: f/1.4
Kaal 500 / 620 g

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply