PRESSITEADE: Nikon toob turule maailma kõige õhema 10x suumiga kaamera

By in
564

Stiilne ja võimas kompaktkaamera COOLPIX S8000

Amsterdam, Madalmaad, 3. veebruar 2010 (teadaande ametlik kuupäev) – Nikon tutvustab täna maailma kõige õhemat 10x suumi ja lainurkobjektiiviga kaamerat S8000. Osana kevadel turule ilmuvatest uutest COOLPIX tootesarja kaameratest on selle stiilse ja võimsa, HD-videosalvestust pakkuva kaamera paksus kõigest 27,3 mm.

S8000 sobib täiuslikult neile, kes igatsevad kaamerat, mis pakub tippkvaliteediga fotosid, ilma et kaamerat raske kanda oleks või et selle sätete kohandamine aega nõuaks. Kaamerat on lihtne kasutada tänu reale automaatsätetele, kaasa arvatud neli pildihägu vastast funktsiooni, selle lahutusvõime on 14,2 megapikslit ning lühikese käivituse ja digipeegelkaamerate klassist autofookussüsteemiga on seade hetkega pildistamisvalmis. Kui tegevust ei õnnestu päriselt pildile püüda, võite kohe käivitada HD videosalvestuse spetsiaalse videonupu abil. Kõrgeraldusega (HD) videofunktsioon koos stereoheliga pakub 720p suurust eraldusvõimet ning jäädviustab kogu tegevuse muljetavaldava 30 kaadriga sekundis.

Mark Pekelharing, Nikon Europe B.V tarbijatoodete tootejuht: “Kõik selle kaamera omadused, alates 10x suumi ja ED-klaasiga NIKKOR lainurkobjektiivist nelja pildihägu vähendamise funktsioonini on pandud kokku selleks, et pakkuda parimat võimalikku pildistamiskogemust. See on mõeldud neile, kes ei soovi viita aega kaamera läbi ja lõhki tundmaõppimisel, kuid tahavad seda igas olukorras välja võtta ja siiski häid pilte teha. Siinkohal on esmatähtis õhukese korpuse kaasaskantavus, samuti uskumatult kiire reageerimisaeg, nii et kui näete LCD-ekraanil ideaalset kaadrit, saate selle ka lõpliku pildi kujul kätte.“

Suur jõudlus

10x optilise suumiga NIKKOR lainurkobjektiiv eriti madala dispersiooniga (ED) klaasist annab kirka tulemuse nii pilte tehes kui ka kõrgeraldusega (HD) videoklippe salvestades. Samuti annab see Teile vabaduse teha objektist kauneid ja detailirohkeid lähivõtteid makrorežiimil (kasvõi üheainsa sentimeetri kauguselt) või mõjusaid lainurkseid kaugfotosid, kui soovite näiteks püüda kaadrisse kogu jalgpallimeeskonna.

Täiustatud välklambi juhtimissüsteem annab loomulikuma tulemuse nõrgas valguses pildistades ning äärmiselt selge 7,5 cm (3 tolli) suurune LCD-ekraan aitab nii pildistamisele kui ka taasesitusele kaasa minimaalse peegeldusega ka ereda päikese käes.

Nutikas slaidisüsteem

COOLPIX S8000 on varustatud Creative Slider süsteemiga, mis on uus meetod piltide parandamiseks ilma arvuti abita. Heledust, küllastust ja värvitooni saab hõlpsasti reguleerida pöörleva mitmikvalija abil, mis tagab, et pildile jääb alati just see, mida soovite.

Ülihea pildikvaliteet

S8000-ga on lihtne saada teravaid pilte nelja pildihägu vastase funktsiooni abil, seda isegi liikuvate objektidega, kaamerat käes hoides ja õhtusel või öisel ajal. ISO 3200 tundlikkus vähendab häguste piltide ohtu kiiresti liikuvate või nõrgas valguses pildistatud obejktide puhul ning sellega on kaasas objektiivi üles-alla liigutav vibratsioonivähendus (VR). See vähendab kaamera kõikumise mõju eriti nõrgas valguses või kaamera ebastabiilsuse korral. Täiustatud liikumisandur aitab kompenseerida kaamera või objekti liikumisi, mis on hea öösel või sisespordihallis pilte tehes. Ja lõpuks, kui valite parima kaadri valija (BSS) funktsiooni, teeb kaamera maksimaalselt kümme järjestikust võtet ja salvestab kõige teravama.

Pilditöötlussüsteem on optimeeritud vastavalt Nikoni välja töötatud pilditöötluskontseptsioonile EXPEED. Võite kaamerat laadida ka laua- või sülearvutist USB-adapteriga, kui pistikupesa pole käepärast.

COOLPIX S8000 kaameral on kena alumiiniumist korpus, mida tänu kummikattele on mugav käes hoida; kaamera on saadaval kolmes värvitoonis, musta, pruuni ja Champagne Silver hõbedasena.

         

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply