Nikon tutvustab telekonverterit - AF-S TELECONVERTER TC-20E III

By in
570

Oma klassi parim pildikvaliteet NIKKORi telefoto objektiividega

Amsterdam, Holland, 10. detsember 2009 — Nikon Europe toob turule uue telekonverteri AF-S TELECONVERTER TC-20E III. See on maailma esimene asfäärilise objektiivielemendiga telekonverter. Täiesti uue optilise disainiga telekonverter on oma kompaktses vormis loodud pakkuma oma klassi parimat pildikvaliteeti loodus- ja spordifotograafias.

Zurab Kiknadze, Nikon Europe’i objektiivide, tarvikute ja tarkvara tootejuht, ütleb: „Paljudele fotograafidele on kahekordse telekonverteri kasutamine tähendanud praktilisuse huvides järeleandmisi pildikvaliteedi osas.“ Ta lisab: „Kui fotograafidel on vaja oma NIKKORi telefoto objektiivi ulatust laiendada, pakub uue telekonverteri AF-S TELECONVERTER TC-20E III murranguline optika neile suurepäraseid pilte.“

Maailma esimene asfäärilise objektiivielemendiga telekonverter

AF-S TELECONVERTER TC-20E III on maailma esimene asfäärilise objektiivielemendiga telekonverter, mis tagab hõlpsasti käsitsetavas pakendis hiilgava pildikvaliteedi. Olles täielikult ühilduv uusima stabiliseerimise, automaatse teravustamise ja mõõturi ühenduse süsteemidega, on telekonverter AF-S TELECONVERTER TC-20E III iga spordi- või loodusfotograafi varustuse kohustuslik osa.

Loodud vastama professionaalide nõudmistele

Uus telekonverter AF-S TELECONVERTER TC-20E III on loodud tõrgeteta töötama terve NIKKORi ühilduvate telefoto objektiivide tootevalikuga ja see on varustatud korpuse paigaldamise kummitihenditega, intensiivseks kasutamiseks tugeva vabastusmehhanismi ja ülisuure nupuga, mis võimaldab eemaldamist ka kinnastatud kätega. Sellel on uue disainiga katted ja praktiline vutlar, mis kaitseb telekonverterit ka siis, kui seda ei kasutata.

Telekonverteritest

Telekonverterid kinnitatakse kaamera korpuse ja telefoto objektiivi vahele, et mitmekordistada fookuskaugust ilma lähimat teravustamiskaugust mõjutamata. Selle suurendustegurini jõutakse vähendatud valguse läbivusega, mis saavutatakse kasutatava objektiivi ava minimaalse efektiivse kahandamisega. AF-S TELECONVERTER TC-20E III vähendab ava kahe punkti võrra. See tähendab, et kui ühendada telekonverter objektiiviga, mille ava suurus on f/2 (näiteks AF-S VR 200 mm f/2G), on minimaalne ava suurus f/4.

Tehnilised andmed

Max/min ava: Vähendab 2 punkti võrra

Objektiivi ehitus: 7 elementi 5 rühmas (ühe asfäärilise läätsega)

Lähim teravustamiskaugus:  Nagu põhiobjektiivil

Maksimaalne reproduktsioonisuhe: Põhiobjektiivi suhte kahekordne väärtus

Kaasasolevad tarvikud: Telekonverteri kork BF-3A, objektiivi tagakork LF-1, painduv objektiivikott CL-0715

Läbimõõt x pikkus: Ligikaudu 66 x 46 mm

Kaal: Ligikaudu 330 g

Hind: 8 599 EEK (koos käibemaksuga)

OSTA

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply