Nikon tutvustab objektiivi AF-S NIKKOR 300 MM F/2.8 G ED VR II

By in
650

Käes hoitava telefoto kvaliteedil on nüüd uus standard

Amsterdam, Holland, 10. detsember 2009 — Nikon Europe tutvustab täna uut supertelefoto objektiivi, mis vahetab välja objektiivi AF-S VR NIKKOR 300 mm f/2.8 G IF-ED. Objektiivi AF-S NIKKOR 300 MM F/2.8 G ED VR II uue põlvkonna stabiliseerimistehnoloogia (VR II) ja uus automaatse ja käsitsijuhtimisega teravustamisrežiim muudavad selle ideaalseks valikuks spordi-, sündmuste- ja loodusfotograafide jaoks. Objektiiv on ideaalne neile, kes võtavad pildistamist tõsiselt.

Zurab Kiknadze, Nikon Europe’i objektiivide, tarvikute ja tarkvara tootejuht, ütleb: „Objektiivi AF-S NIKKOR 300 MM F/2.8 G ED VR II suhteliselt väike kaal ja kompaktsed mõõtmed muudavad selle täiuslikuks valikuks käes hoitavaks telefotoks, seda eriti koos telekonverteriga kasutades. Uus stabiliseerimissüsteem VRII võimaldab nelja või rohkemate punktide kompensatsiooni ja muudab objektiivi uudiste- ja loodusfotograafidele tõeliselt praktiliseks lahenduseks.“ NIKKORi objektiivide areng peegeldab ettevõtte püüdlusi arendada välja tootevalik, mis vastab fotograafide vajadustele ja tugevdab veelgi NIKKORi suure jõudlusega objektiivide seeriat.

Teravamad pildid liikuvatest objektidest

AF-S NIKKOR 300 MM F/2.8 G ED VR II tutvustab teise põlvkonna sisseehitatud stabiliseerimise funktsiooni (VRII), pakkudes võimalust pildistada kuni neli korda aeglasema säriajaga, mille tulemusel saab isegi käest pildistades teravamad kujutised. Lisaks võimaldab olemasolevatele teravustamise režiimidele M/A ja M lisatud uus režiim A/M automaatse teravustamise prioriteeti isegi siis, kui teravustamise rõngast käsitsetakse pildistamise ajal. 2900 g kaaluv objektiiv vastab sündmuste jäädvustamist tõsiselt võtvate fotograafide kõikidele nõuetele.

Loodud kasutamiseks igas keskkonnas

Supertelefoto objektiiv on loodud fotograafe silmas pidades ja sellel on sama võrratu optikasüsteem kui selle eelkäijal. Eluslooduse pildistamisel ülimat kiirust ja vaikust vajavad fotograafid saavad usaldada automaatse teravustamise funktsiooni koos sisseehitatud hääletu teravustamise mootoriga, mis kindlustab, et loomi nende tegemistes ei häirita. Objektiivi koondatud laialdase funktsioonivaliku tipuks on tihendatud korpus, mis peab vastu tolmust ja niiskusest tekitatud mõjutustele, võimaldad



es fotograafidel pildistamist jätkata mis tahes tingimustes. Lisaks koosneb objektiivi konstruktsioon kaheksas rühmas paiknevast üheteistkümnest elemendist, mille hulka kuuluvad ka kolm ED-klaaselementi ja nanokristallkate.

Tehnilised andmed

Fookuskaugus: 300 mm

Max/min ava: Min f/22, max f/2,8

Objektiivi ehitus: 11 elementi 8 rühmas

Pildinurk: 8◦10’

Objektiivi ava labade arv: 9 (ümarad)

Lähim teravustamiskaugus: 2,3

m (AF); 2,2 m (MF)

Filtri/lisatarviku suurus: 52 mm

Läbimõõt x pikkus: Ligikaudu 124 x 267,5 mm

Kaal: 2900 g

Hind: 97 999 EEK (koos käibemaksuga) 

OSTA

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply